EDUCACIÓ

Sóc professor de l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà (Lleida) on imparteixo classes de bateria i llenguatge musical. Coordino el projecte ESCOLA JOVE en conveni amb el TALLER DE MÚSICS. Alhora juntament amb l’escola participo en diversos projectes de música comunitària de la mà de Sant Joan de Déu Terres de Lleida, Regidoria Servei a les Persones – Àrea d’inclusió social de Lleida, IMO Lleida, Escola Cervantes…

També ofereixo tallers i cursos per tot el territori català i estatal.

SOUNDPAINTING: El Soundpainting és el llenguatge de composició en temps real creat l’any 1974 per Walter Thompson dirigit a músics, ballarins, actors, poetes i artistes visuals. En l’actualitat compren més de 1200 gestos, ens familiaritzarem amb el llenguatge i realitzarem música amb ell.

PERCUSSIÓ CREATIVA: Explorarem d’una forma creativa i original les possibilitats que ens ofereix el realitzar música mitjançant la percussió. Treballarem diferents disciplines com la percussió corporal, la percussió amb materials reciclats, batucada… Deixarem volar la nostra imaginació per expressar-nos i treballar diferents conceptes rítmics i musicals.

Anuncios